Brutálna vražda mladého Prešovčana zostáva zatiaľ neobjasnená

31.07.2007 Prešov

Prešov 31. júla (TASR) - Brutálna vražda mladého Prešovčana v noci na pondelok 9. júla zostáva neobjasnená. Polícia má viacero verzií, podľa ktorých prebieha vyšetrovanie. Zatiaľ je neúspešné.
Ako dnes pre TASR povedala krajská policajná hovorkyňa v Prešove Magdaléna Fečová, v priebehu objasňovania prípadu polícia o ňom neposkytne bližšie informácie.
Na tele zavraždeného 21-ročného Prešovčana Ota K. bolo 20 bodnorezných rán. Nález mŕtvoly v jednom z bytov na Pavlovičovom námestí v Prešove ohlásila ráno po šiestej hodine 37-ročná majiteľka bytu. Vyšetrovateľovi povedala, že spala vo vedľajšej miestnosti a nič podozrivé nepočula. Zavraždený bol u nej na návšteve so svojím 19-ročným kamarátom. Ten však tiež už nežije. Jeho bezvládne telo našiel v ten istý deň okolo tretej hodiny ráno pri obytnom dome, kde býval - v inej časti mesta ako sa stala vražda - zhodou okolností otec zavraždeného. Obaja mŕtvi chlapci bývali v tom istom bloku a spolu s majiteľkou bytu pracovali v jednej firme.
Podľa Fečovej stále platí, že vyšetrovateľ ešte nevzniesol voči žiadnej konkrétnej osobe obvinenie, začal však trestné stíhanie vo veci pre obzvlášť závažný zločin vraždy.
 

Vyberte región

mark